Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Britt, ik ben 22 jaar oud en woon in Antwerpen. Ik heb een bachelordiploma marketing en studeer momenteel in Mechelen voor een bachelor communicatiemanagement, digital media manager. Ik hou van alles digitaal en zoek telkens weer manieren om me op een creatieve manier te uiten. Ik droom van een job in marketing, als copywriter, social media manager of content creator. Als kleine meid zocht ik altijd naar verschillende creatieve bezigheden, al was het tekenen, schilderen of schrijven. Een job die me als creatieveling inspireert, motiveert en waarin ik me verder kan ontplooien? Dat is exact waar ik naar op zoek ben.

Als ik niet op de schoolbanken of in een aula te vinden ben, dan wel in een boekenwinkel, een koffiezaakje of op een rommelmarkt. Ik lees, kijk films en series en schrijf. En dat laatste is mijn allergrootste passie. Ik verzamel notitieboekjes in alle kleuren en formaten om ideeën, dromen, citaten en gedachten in neer te pennen. Ik neem enorm veel foto’s van dieren; van straatkatten, mooie kevers en vlinders tot koeien op een weide of mijn eigen lieverds thuis. Op mijn gsm vind je ook enorm veel foto’s van de lucht. Een mooie zonsondergang of -opgang laat ik niet aan mijn lens voorbijgaan.

Ik ben een trotse vegetariër en enorme dierenliefhebber. Ik ben het soort persoon dat van haar fiets stapt om een slak van de baan te nemen en veilig in het gras te leggen. Ik heb zo al heel wat verdwaalde kuikentjes proberen redden, straatkatten in huis genomen of gewonde vogels naar een opvang gebracht. Zelf geniet ik van het gezelschap van drie honden (Greco, Fox en Lady).

Over deze blog

Mijn passie voor schrijven moest ik ergens kunnen ventileren en met een pen dingen neer kribbelen op een papiertje dat alleen ik zou lezen, was lang niet meer voldoende. Op school kreeg ik het idee om te bloggen. Eerst blogde ik voor een marketingblog van school, maar ik wilde meer. Ik wilde mijn eigen platform, mijn eigen kleine plekje waar ik kon jongleren met woorden en experimenteren met taal. Een creatieve uitlaatklep. Je zal hier voornamelijk teksten vinden over dingen die ik doe, denk of zie. Af en toe zal je hier fictie lezen of reviews van boeken of films waarover ik iets te zeggen heb. Voor mij is bloggen vooral oefenen, mijn eigen schrijfstijl vinden, mijn vocabulaire uitbreiden en beter worden in wat ik graag doe. En als ik daarmee mensen kan inspireren of amuseren, dan wordt mijn favoriete hobby net een tikje leuker.

Oh, en de titel? Die baseerde ik op een uiterlijk kenmerk waarover ik vaak word aangesproken en meteen door word herkend: mijn haardos. Ik ben het meisje met de krullen.
Veel leesplezier!

Liefs,
Britt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26 maart 2015